4 tips voor een energizer

Augustus 2020

Hoe zorg je ervoor dat jouw gasten bruisend van de energie de zaal verlaten? Een inhoudelijk sterke bijeenkomst is hiervoor uiteraard essentieel. Maar ook de vorm waarin je je meeting giet, kan het energielevel van je gasten maken of kraken. Het Gooi heeft genoeg in huis om jouw gasten fris en fruitig te houden. Wij geven vier tips voor een powerboost tijdens jouw event.

Tip 1: Energizers
Houd je gasten actief tijdens jouw event. Laat ze niet altijd zitten en luisteren, maar geef verrassende opdrachten om even de gedachten te verzetten. Een (korte) work-out, petje op petje af met prikkelende vragen, vijf minuten zingen of schreeuwen (niet corona-proof helaas) of organiseer wandelsessies.  

Tip 2: Geen suikerdip maar suikerboost
Heerlijk zo’n rijkelijk buffet met eten in alle geuren en kleuren, waar je alles van wil proeven. Wat je dan vaak ook doet… Maar eerlijk is eerlijk, voor je energieniveau is het vaak wat minder. Een suikerdip en een verminderde concentratie in de middag ligt op de loer. Om te zorgen dat je gasten fris en fruitig blijven, kan je hen verrassen met kleine hapjes gedurende de dag.  

Tip 3: Frisse lucht en heerlijk groen
De natuur, genoeg zuurstof en daglicht draagt bij aan de productiviteit. In het Gooi heb je genoeg locaties waar je gasten gemakkelijk een luchtje kunnen scheppen. Onze tips? Het dakterras bij Gooiland, de beeldentuin van Singer Laren, Forteiland Pampus, Fort Uitermeer en de Kwekerij. Licht, lucht en groen verzekerd!

Tip 4: Powersessie
Heb je al eens gehoord van powersessies: korte sessies van drie kwartier met tussendoor voldoende pauzes. Dit zorgt voor een lekker tempo gedurende de dag. Dynamisch voor je gasten en to-the-point voor je sprekers. Erg effectief en zeker een ‘anders dan anders’ meeting!

Ontdek onze locaties