Locatietour 27 oktober verplaatst

De locatietour van Gooi Meetings is verplaatst naar het najaar van 2022! 
Wil jij als een van de eersten de nieuwe datum weten? Mail ons en je ontvangt een persoonlijke invite, zodra er meer bekend is.

Een eventlocatie moet je beleven! Ben jij eventorganisator, meetingplanner of (corporate) eventmanager en benieuwd naar wat het Gooi jou te bieden heeft? Tijdens de locatietour geven wij een blik achter de schermen bij de mooiste venues in het Gooi. Van off-grid vergaderen op een onbewoond eiland, brainstormen op de museumvloer tot (zakelijk) borrelen op jouw eigen rooftop terras. Be surprised. Let’s meet in het Gooi!

 

Hoe ziet de dag eruit? 
Je ontdekt gedurende de dag vijf (door jou gekozen) unieke venues in het Gooi. De middag sluiten we af met een bijzondere boottocht naar Forteiland Pampus voor een gezellige (netwerk)borrel. Wij zorgen voor een hapje en drankje op alle locaties.
Even belangrijk: je komt met je eigen auto of rijdt met iemand mee om tussen de locaties te kunnen switchen.
Deelname aan de locatietour is gratis. Ben jij erbij?
 

Programma9.30 - 10.30 uur Hi there!       
De locatietour starten we op twee verschillende locaties: Singer Laren en Beeld & Geluid.

Singer Laren
Singer Laren is the place to be voor kunstliefhebbers, theatergangers, dwarsdenkers, frisse kijkers en creatieven. Dit DNA vind je in alle soorten mensen en in alle soorten bedrijven. Reden temeer om kennis te maken met de villa, het theater, het museum en de beeldentuin.

Beeld & Geluid
Dit indrukwekkende gebouw is één van de grootste media-archieven ter wereld. Naast het toonaangevende instituut voor media is het ook een buitengewoon prachtige evenementenlocatie in Hilversum. Kom jij een kijkje nemen?


10.45 – 11.45 uur Switch!
We vervolgen onze weg binnen Hilversum. Je kan een kijkje nemen bij Studio 21, Museum Hilversum of Poppodium de Vorstin.

Studio 21 
In no time een verpletterende (merk)beleving neerzetten met stagedesign, videocontent en lichtshows? Kom langs bij deze high end eventlocatie met een unieke arena-setting.

Museum Hilversum
Zin in een ontmoeting met mediakunst en fotografie? Ontdek de moderne aanbouw met tentoonstellingsvloeren en het monumentaalgedeelte van museum Hilversum waarin vroeger het Raadhuis van Hilversum zat.

Poppodium de Vorstin
Jouw evenement op het podium waar The Voice van start ging? Vergaderen in de ruimte waar Waylon nog even zijn gitaar stemde? In dit cultuur- en poppodium proef je de sfeer van rock ’n roll tijdens jouw event!

 
12.00 – 13.00 uur Next! 
Benieuwd naar Gooiland, M-Mediagebouw en Muziekcentrum van de Omroep? 

Gooiland
Fullservice evenementenlocatie Gooiland in hartje Hilversum is dé plek van contrasten. Uitersten die je blik verruimen. Van theaterzaal tot pop-up rooftop bar. Van winterbarbeque tot spectaculaire awardshow.

M-Mediagebouw 
M is the media-minded locatie van Hilversum. Een smeltkroes van mensen, bedrijven en diensten met media in hun DNA. Je vindt hier state of the art studio’s , kantoorruimte, vergaderruimte, eventruimte, restaurant met serre en terras en een gezellige koffiebar.

Muziekcentrum van de Omroep
Wat denk je van een muzikaal intermezzo tijdens een break in je meeting? Loop binnen bij het Muziekcentrum van de Omroep en verbaas je over de variëteit aan muziekstudio’s, de magische verhalen en foto’s van beroemde musici en de reuring in het gebouw. Probeer eens een muzikale workshop, masterclass dirigeren of een repetitiebezoek 


13.30 – 14.30 uur Swap!
Laat je in de middag verrassen door de industriële en unieke Krachtcentrale Huizen en de magistrale ervaring van de Grote Kerk Naarden. 

Grote Kerk Naarden
Middenin de vesting staat Grote Kerk Naarden. Dit iconische 15de-eeuwse rijksmonument heeft een prachtige magistrale sfeer en leent zich voor veelzijdige evenementen. Van private dining tot sponsorevenement, van (product-)presentatie tot besloten concert. Kom langs en laat je omarmen door deze plek waar erfgoed en beleving samenkomen.


15.30 – 17.00/18.00 uur Sail away
De dag sluiten we spetterend af. We varen met de boot naar Forteiland Pampus voor een (netwerk)borrel.

Forteiland Pampus 
Ervaar het eilandgevoel op deze off-grid werelderfgoedlocatie. Geen gelikte congreszalen of strak design, maar een stoer 19e eeuws fort met prachtige vergezichten over het water.

Ja, ik ben erbij!