Centraal gelegen eventlocaties

Augustus 2020

Op zoek naar een goed bereikbare eventlocatie tussen Amsterdam en Utrecht? Het Gooi is de perfecte plek voor netwerkbijeenkomsten, inspiratiesessies, vergaderingen en congressen. Want: midden in het land en daarmee goed bereikbaar vanuit heel Nederland! Ideaal als je jouw relaties, collega’s of partners niet lang wil laten reizen. Vanuit Amsterdam en Utrecht zit je in 20 minuten rijden in het Gooi. En ben je internationaal georiënteerd? Dat ben je binnen een half uur op Schiphol. Het Gooi beschikt daarnaast over een uitstekend OV-netwerk en Hollandser kan bijna niet: ook de fiets is een ideaal vervoersmiddel binnen het Gooi.

Kom met de auto
Met de auto is het Gooi door haar centrale ligging uitstekend bereikbaar. Onze vergaderlocaties zijn verbonden met de A1 richting Amsterdam en Amersfoort en de A27 richting Breda en Almere. Al onze vergaderlocaties beschikken over goede parkeer-voorzieningen.

Reis met het OV
Onze vergaderlocaties zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hilversum, Naarden, Bussum en Weesp beschikken over eigen treinstations. Vanaf het station Hilversum rijden intercity’s naar Amsterdam, Utrecht en Amersfoort en zelfs naar Berlijn. Ook is er een uitgebreid netwerk van busvervoerders tussen de plaatsen in het Gooi.

Spring op de fiets
De fiets is een prima transportmiddel binnen het Gooi. OV-fietsen worden op elk station in de regio verhuurd. Ideaal om na jouw meeting te ontspannen en te ontdekken hoe mooi het Gooi is.

Ontdek onze locaties