Let's meet

Het Gooi is de perfecte plek voor jouw zakelijke event, groot en klein. Wij hebben eventlocaties om niet te vergeten. Wij helpen je graag! Onze ingrediënten zijn: creativiteit, eerste hulp bij een advies-op-maat en we posten regelmatig onze tics & trucs om jouw event te laten shinen. Daag ons uit, wij denken graag met je mee. Let's meet! 

Over ons

Gooi Meetings is een samenwerking tussen eventlocaties uit het Gooi en Hilversum Marketing. Met elkaar willen wij bedrijven, ondernemers en professionals inspireren om voor unieke zakelijk events naar het Gooi te komen. Want het Gooi heeft zoveel te bieden: inspirerende locaties, creatieve bedrijvigheid, het is betaalbaar en centraal gelegen.

Hoe het begon

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte van (nieuwe) locaties, mogelijkheden en tips om jouw event tot een spetterend succes te maken.

Ik meld mij aan

Contact

Eerste hulp nodig bij het vinden van de perfecte locatie voor jouw zakelijke event? Tips nodig voor parkeren, dineren of overnachten? Of ben je benieuwd naar de activiteiten in Gooi & Vecht voor een apart aanvullende programma? Wij helpen je verder! Met al jouw vragen kan je bij ons terecht. Bel 035-5446971 of mail naar info@gooimeetings.nl.

Eerste hulp bij evenementen