Over ons

Gooi Meetings is een samenwerking tussen eventlocaties uit het Gooi, powered by Hilversum Marketing. Met elkaar willen wij bedrijven, ondernemers en professionals inspireren om voor unieke zakelijk events, groot en klein, naar het Gooi te komen. Want het Gooi heeft zoveel te bieden: inspirerende locaties, creatieve bedrijvigheid, het is betaalbaar en centraal gelegen. 

Hoe het begon
Gooi Meetings is ontstaan vanuit een eerste samenwerking in aanloop naar Event Summit 2020, de beurs voor de evenementenindustrie. Hier waren vier locaties (Gooiland, Singer Laren, Studio 21 en Beeld en Geluid) en Hilversum Marketing aanwezig om het Gooi voor de 6.500 bezoekers en eventorganisatoren op de kaart te zetten. De gezamenlijke vormgeving en stands smaakte naar meer. De samenwerking is in de loop van het jaar verder uitgewerkt en het aantal deelnemende eventlocaties uitgebreid. Op 20 augustus 2020 is het merk Gooi Meetings officieel gelanceerd. 

Partner worden?
Heb jij een unieke eventlocatie in het Gooi en ben jij geïnteresseerd om partner van Gooi Meetings te worden? Wij praten graag met je verder. Bel 035-5446971 of mail naar info@gooimeetings.nl.

 

                        

      Thessa Meershoek                    Karin Latuheru                           Mariëlle de Kloet     
      Projectmanager                        Project medewerker                  Project medewerker