Welkom in 't Gooi

Het Gooi zit vol verrassingen. Van kunstateliers, ambachtelijke stores, bekende musea, architectonische hoogstandjes tot homebase van internationale namen als Nike, Mediamonks en MUD Jeans. Omgeven door bos, hei en water. Met onze unieke en inspirerende eventlocaties ervaar je de veelzijdigheid van dit mooie stukje Nederland. Er is voor ieder wat wils. Van een kleinschalige meeting, productpresentatie tot een grootschalig congres. In het Gooi heerst een creatieve vibe en betaal je een aantrekkelijke prijs voor een locatie. En ook nog eens goed bereikbaar door de ligging in het midden van het land. Kom jij het Gooi ontdekken?

Ontdek alle locaties

Cultuur

Jouw evenement in een poppodium, muziekcentrum of (kunst)museum? Laat je fantasie maar gaan, want hier kan het. We hebben buitengewone culturele locaties die zorgen dat jouw event echt karakter krijgt. Borrelen tussen meesterwerken, een tour langs high-end fotografie of genieten van een heus spektakelstuk. You name it!

Ontdek de cultuurlocaties

Natuur

Op zoek naar prachtige locaties in de natuur of met bijzondere tuinen? Het Gooi is omgeven door groen. We hebben het hier allemaal: bos, hei en water. En dat zorgt voor spannende locaties. Een onbewoond eiland, een mysterieus fort, een hippe stadstuin of een kunstig beeldenpark. Van de Vecht, het IJmeer tot de Hoorneboegse hei. Geniet hier van de stilte tijdens je break, ontspan op het water met jouw team of doe een inspiratiesessie in de frisse lucht. Haal hier je hart op! 
 

Ontdek de natuurlocaties

Media

Zin om de wereld van de media binnen te stappen? Het Gooi en met name Hilversum is dé Mediastad van Nederland. Hier wordt media bedacht en gemaakt. Televisieprogramma’s komen hier tot leven en concepten gaan de hele wereld over. Laat je inspireren door deze unieke concentratie van expertise op het gebied van (media), technologie, innovatie en verhalen vertellen. Van vergaderen in het grootste media-archief ter wereld tot een show in een van onze studio's. 

Ontdek de medialocaties

Architectuur

In het Gooi vind je architectonische hoogstandjes van wereldformaat. Van UNESCO Werelderfgoed tot hedendaagse architectuur. Van eeuwenoude fortenbouw tot moderne stedenbouw. Je vind het hier. Kom onze blikvangers van dichterbij bekijken en kom terug met ideeën voor nieuwe bouwstenen voor jouw organisatie. 

Ontdek de architectuurlocaties