Gooiland

Op zoek naar een karakteristiek maar strak rijksmonument voor jouw event? In het centrum van Hilversum staat het uitgesproken pand van evenementenlocatie Gooiland. Gebouwd in 1936 in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Een pand waar licht en ruimte evenementen karakter geven. En waar duurzaamheid  een belangrijke rol speelt. Ga jij voor onze lichte, ruimtelijke zalen? Of kies je voor ons knusse, authentieke theater uit de jaren 30? Bij ons huur je de gehele locatie, of een van de twee zones met bijpassende zalen. Er zijn al honderden evenementen bij Gooiland georganiseerd. Ieder evenement is een nieuwe kans om het verschil te maken bij gasten.

Boek deze locatie

Dynamische ruimtes

Architect Jan Duiker ontwierp in 1936 een vooruitstrevend gebouw met veel ramen, stalen kozijnen en ronde vormen. Geen ruimte is hetzelfde, wat onze locatie dynamisch en verrassend maakt. Een seminar in het authentieke theater, een ruim opgezette beursvloer in de lichte Green Area en workshops verspreid over de 13 subruimtes. Voeg hier de uitstekende wifi en AV-technologie aan toe en je hebt 1001 mogelijkheden om je evenement vorm te geven. Het ambitieuze team van Gooiland denkt hierover graag met je mee.

Van A tot Z

Van verrassende hapjes en drankjes tot hoogstaande technische ondersteuning en van de registratie van je gasten tot het amusement tijdens je event. Gooiland neemt met liefde de hele organisatie uit handen. Zo heb jij je handen vrij en de tijd om je gasten persoonlijk te verwelkomen.

Blijf overnachten

Kom je ook slapen? Onder hetzelfde dak als de evenementenlocatie bevindt zich Gooiland Hotel met 56 comfortabele kamers. Alle kamers beschikken over goede wifi, een luxe bed van Auping, een heerlijke regendouche en een Nespresso koffiemachine. Je staat op met een uitgebreid ontbijt en gedurende de hele dag kun je gebruik maken van de fitness. Zo begin je fris en fruitig aan je evenement.

Pop-up rooftop bar

Van juni tot en met september wordt het dakterras van Gooiland omgetoverd tot pop-up rooftop bar. Een heerlijke plek waar je vanaf ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht kunt voor goed eten en frisse cocktails. Het dakterras is ook geschikt voor zomerse bedrijfsborrels. Van oktober tot en met mei is het dakterras beschikbaar voor events. Wat denk je van een winter barbecue of een workshop in de buitenlucht?

  • Beursvloer

  • Green lounge