Let's meet Beeld & Geluid

Elke week zetten we een van onze locaties in the spotlight. Dit keer stellen we je voor aan Sten Vos. Sten is marketeer van de locatieverhuur, Dutch Media Week en groepsbezoeken. Samen met zijn team maakt hij van de events bij Beeld & Geluid een unieke ervaring.   

Waarvoor steek jij de handen uit de mouwen bij Beeld & Geluid?
Onze core business is het verzamelen en bewaren van het audiovisuele erfgoed van Nederland. Wij worden ontzettend blij als we dit erfgoed op creatieve wijze kunnen inzetten voor partijen die bij ons over de vloer komen. Bijvoorbeeld door ze onze VR escape game te laten spelen die dit najaar gelanceerd wordt.

Vertel, wat is het grote geheim van Beeld & Geluid. Wat maakt deze locatie uniek?
Beeld & Geluid is een ontzettend mooi en ruim opgezet gebouw en ademt media historie. Om elke hoek in ons pand word je geconfronteerd met het prachtige media verleden van ons land. Of je nu 16 meter onder de grond gaat met een rondleiding door onze depots, of je in ons Atrium de Wall of Fame aanschouwt die tot maar liefst 26 meter hoogte reikt. Overal kom je ons mooie erfgoed tegen. 

Wat zijn jullie (verborgen) parels?
Het is nu nog even verborgen maar vanaf 11 februari 2023 weer te bezoeken. Dan opent ons gloednieuwe, state of the art museum haar deuren weer. Dit is dan ook super leuk om te combineren met een evenement. Misschien als aanvulling op jouw eigen programma of gewoon als vermakelijk tussenprogramma. 

Heb je nog een leuke fun fact over Beeld & Geluid?
Het leukste café van Nederland wordt ieder jaar weer opgebouwd in Beeld & Geluid, dan heb ik het natuurlijk over het enige echte Top2000 Café waar de Top2000 plaats vindt. Het café wordt opgebouwd op steigers en bevindt zich op sommige plekken maar liefst 16 meter boven de grond! Als bezoeker merk je daar gelukkig helemaal niets van. 

In december kun je het café wel reserveren voor je eigen event. 

Als jij het ultieme event in Beeld & Geluid mag organiseren, hoe ziet dat er dan uit?  
Je kunt je event bij ons zo gek maken als je zelf wil. Wij maken er hoe dan ook een compleet verzorgde dag, zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken. Begin ’s ochtend met een warm onthaal in ons atrium waar een heerlijke kop koffie of een ontbijtje dat klaar staat. Daarna ga je voor je presentatie naar de zaal waar alle techniek volledig voor je klaar staat. Rond een uur of 3 is het tijd voor iets energieks en ga je met je collega’s de VR escape game van Beeld en Geluid spelen. Aan het einde van de dag is het tijd voor een borrel in ons Grand Café en is er ook alle ruimte om te socializen en te netwerken. 

Wat is dé tip voor een succesvol event op Beeld & Geluid?
Laat al je wensen aan ons weten want wij hebben altijd een gepaste oplossing voor jouw wensen. 

Ontdek Beeld & Geluid in Hilversum