Let's meet de Krachtcentrale

Elke week zetten we een van onze locaties in the spotlight. Dit keer stellen we je voor aan Chananja de Kok, Event partner. Samen met het team van C.R. De KC maakt zij van de events in De Krachtcentrale een unieke ervaring.   

Waarvoor steek jij de handen uit de mouwen bij De Krachtcentrale?
Wij zijn een locatie waar je terecht kan voor jouw zakelijke meeting of event. Dit kan vanaf 2 personen om te vergaderen tot een groot event voor 100 personen met diner. Ik zorg voor zowel het directe contact met de klant, het back office werk als alle nodige voorbereidingen zodat de klant vol zin en vertrouwen arriveren op onze locatie.

Vertel, wat is het grote geheim van de Krachtcentrale. Wat maakt deze locatie uniek?
Dat is het pand zelf. Zonder ook maar iets te doen was dit al een fantastisch pand. Nu het gerenoveerd is en opnieuw tot leven is gebracht, wil je hier zijn en je laten inspireren. Er is een mooie mix ontstaan tussen oud en nieuw, waardoor je ogen te kort komt als je het pand binnenkomt.

Wanneer je hier komt met je team of gehele bedrijf wordt qua catering alles vanuit onze eigen keuken geserveerd. We zijn hierdoor flexibel en kunnen rekening houden met al jullie wensen, uniek!

 

Wat zijn jullie (verborgen) parels?
We hebben een prachtige ruimte op de begane grond, de Galerie, heel geschikt en inspirerend voor zakelijke events. Verder hebben we bovenin het pand de Lodge en Hemelkamer, mooie ruimtes om samen te komen met je team voor brainstormsessies, vergaderingen en presentaties. Een mix van stoer en huiselijk.

In het café-restaurant kan de groep heerlijk lunchen, borrelen of dineren. De mogelijkheid tot lunchen is een fijne onderbreking van de bijeenkomst, een borrel en/of diner een gezellige afsluiting van de dag!

Heb je nog een leuke fun fact over Krachtcentrale?
Het pand is een melting pot van creatieve, gastvrije, vrolijke mensen. Soms roept een plek iets bij je op, hier is dat volgens onze bezoekers een gevoel van ‘vrijheid’.

Als jij het ultieme event in de Krachtcentrale mag organiseren, hoe ziet dat er dan uit?  
Een hele dag waarbij 100 personen van 's-ochtends tot 's-avonds in de watten worden gelegd. Een bijeenkomst is pas echt geslaagd wanneer de service en de kwaliteit van het eten niks te wensen overlaat. Wij zijn blij als de gasten een zorgeloze dag hebben gehad en thuis vertellen over de waanzinnige look & feel van het pand, de warme service en het verrukkelijke eten. 

Wat is dé tip voor een succesvol event in de Krachtcentrale?
Boek op tijd! Dan is alles mogelijk om een zo op maat mogelijk gemaakt event voor te bereiden.

 

Ontdek De Krachtcentrale in Huizen