Let's meet De Vorstin

 

Elke week zetten we een van onze locaties in the spotlight. Deze week stellen we je voor aan Dirk Slootbeek, hoofd events bij het Hilversumse poppodium De Vorstin. Samen met zijn team maakt hij van de events bij De Vorstin een unieke ervaring.   

Waarvoor steek jij de handen uit de mouwen bij De Vorstin?
Voor alles waar wij waarde aan kunnen toevoegen! Wij letten heel erg op wat passend is voor zowel de organiserende partij als onszelf. Door helder voor ogen te hebben waarom iemand voor onze locatie kiest wordt het voor ons makkelijker om de klant zo goed mogelijk voor het voetlicht te brengen tijdens het event. 

Vertel, wat is het grote geheim van De Vorstin? Wat maakt deze locatie uniek?
We zijn een podium dat leeft voor samenwerkingen. Omdat we werken vanuit onze kernwaardes (verrijkend, verrassend, verbindend en mediageniek) hebben we helder voor ogen wat belangrijk is. Zo kunnen we samen met iedereen iets bijzonders neerzetten.

Wat zijn jullie (verborgen) parels?
Onze programma-afdeling is voor veel van onze partijen toch een verborgen mogelijkheid. Onze programmeurs kennen alle ins en outs van het muzikale (pop)landschap in Nederland. Hierdoor kunnen wij meer betekenen voor de invulling van het entertainment. Een niet te onderschatten onderdeel van een succesvol event!

Heb je nog een leuke fun fact over De Vorstin?
De Vorstin is de startplaats geweest van The Voice. Dit zie je nog erg goed aan onze grote rode trap.

Als jij het ultieme event in De Vorstin mag organiseren, hoe ziet dat er dan uit?  
Heel divers. Een dag vol betekenis en het ontvangen van kennis, maar vooral een dag vol met ontmoetingen. We zijn een locatie die gebouwd is om alles wat podium gerelateerd is te kunnen faciliteren, maar vooral om legendarische avonden mogelijk te maken. Het zal nooit een dag zijn gericht op slechts één facet. Het is een combinatie van alle facetten die het zo uniek maakt.

Wat is dé tip voor een succesvol event in De Vorstin?
Livemuziek! Dat is waar we voor bestaan en waar we alles mee kunnen. Technisch hebben we alles al in huis om net dat extra stukje te kunnen toevoegen aan je event. Wat is er nou mooier dan na een lange dag vergaderen en luisteren naar sprekers mee te kunnen zingen met je favoriete artiest?

Ontdek poppodium De Vorstin in Hilversum