Let's meet M-Mediagebouw

Elke week zetten we een van onze locaties in the spotlight. Dit keer stellen we je voor aan Maja de Lint. Maja is Manager front of house. Samen met haar team maakt zij van de events bij M Mediagebouw een unieke ervaring.  

Waarvoor steek jij de handen uit de mouwen bij M Mediagebouw?

Ik hou me bezig met alle zichtbare dienstverlening, de front-office zoals dat zo mooi heet. Dit gaat dus om het mensen welkom heten en thuis laten voelen in ons gebouw. Mensen goed op weg helpen bij de receptie tot het zorgen dat alles goed werkt en toegankelijk is voor onze gasten en klanten die studio’s en ruimtes huren in ons gebouw. Dat doe ik met mijn superteam natuurlijk.

Vertel, wat is het grote geheim van het Mediagebouw. Wat maakt deze locatie uniek?

Het is een divers gebouw, met veel mogelijkheden. Groot, mooi, licht met een fijne sfeer en een ontvangstruimte met een wow-effect. Door de verschillende mediabedrijven die er kantoor houden en opnames hebben in de studio’s gebeurt er altijd wel iets bijzonders en komen er veel leuke mensen. En we doen erg ons best om ons gebouw zo duurzaam als mogelijk is te laten zijn.

Wat zijn jullie (verborgen) parels?

Ik ben zelf echt fan van onze groene serres met terras, perfect voor sfeervolle netwerkevents, ook in combi met vergaderen, een masterclass of een optreden. En studio’s die hebben we ook, dus je kan alle kanten op met je (al dan niet) online event!

Heb je nog een leuke fun fact over M?

Ja, we hebben heerlijke koffie die je besteld bij onze Gebaarista. Bestellen in gebarentaal dus, anders geen koffie haha. Gelukkig staat erbij hoe je dat moet doen!

Als jij het ultieme event bij M mag organiseren, hoe ziet dat er dan uit? 

Een feestelijke gelegenheid met een duurzame inhoud. Ik denk aan een short docu door een geëngageerde Nederlandse mediamaker in een van onze studio’s. Dit aansluitend gevolgd door een sprankelend debat waarin het publiek betrokken wordt. Afgesloten met een borrel met drankjes en hapjes van onze lokale ondernemers.

Wat is dé tip voor een succesvol event bij M?

Kom vrijblijvend eens kijken en praten, dan krijg je een goed beeld van wat er mogelijk is en kunnen we met je meedenken. Een goed gevoel bij de plek en de mensen is heel belangrijk.

Ontdek M-Mediagebouw