Let's meet Singer Laren

Elke week zetten we een van onze locaties in the spotlight. Dit keer stellen we je voor aan Johan de Jong.  Johan is accountmanager evenementen bij Singer Laren. Samen met zijn team maakt hij van de events bij Singer Laren een unieke ervaring.  

Waarvoor steek jij de handen uit de mouwen bij Singer Laren?

Een werkdag in Singer Laren is nooit hetzelfde of het nou gaat over het verhuren van de volledige theaterzaal met het plaatsen van bijvoorbeeld een auto op onze toneelvloer, het organiseren van een jubileum- of sponsordiner in de Kas, een kennismakingsrondleiding geven voor een diner van 400 personen door onze museumzalen, het doorspreken van een draaiboek met de partymanager of uitwerken van offertes. Elke dag is een dag vol heerlijke uitdagingen.

Vertel, wat is het grote geheim van Singer Laren. Wat maakt deze locatie uniek?

Singer Laren is als een magnetisch veld voor de kunstliefhebber, theaterganger, dwarsdenker, frisse kijker en creatieve. Dit DNA vind je in alle soorten mensen, maar ook zeker in alle soorten bedrijven. Om die reden vinden veel organisaties hun weg naar onze historische villa, het ultra moderne theater, het museum en de kleurrijke beeldentuin. De verschillende entiteiten van Singer Laren vormen een geheel terwijl ze ook los van elkaar gehuurd kunnen worden voor een vergadering, brainstorm, productpresentatie, congres, lunch, diner of receptie. Thuis bij Singer Laren kan zaken worden gedaan op een (on)gewone manier. Anders dan anders vanwege de vele inspiraties, maar toch in huiselijke sferen.

Er komt een nieuwe vleugel aan Singer Laren, toch?

Ja zeker! Als slagroom op de taart open we begin maart 2022 een nieuwe, door Els Blokker geschonken Nardinc, museumzalen met een prachtige nieuwe tuinkamer die uitkijkt over de kleurrijke Piet Oudolf beeldentuin. Wat zullen we blij zijn als we daar het komend voorjaar de eerste evenementen organisatoren kunnen ontvangen. Weer een mooie toevoeging in ons diverse aanbod.

Als jij het ultieme event op Singer Laren mag organiseren, hoe ziet dat er dan uit? 

Als ik het ultieme evenement in Singer Laren mag organiseren dan komen alle bovengenoemde aspecten samen en dat resulteert in spetterende dag waarbij de gasten worden overgoten met een combinatie van muziek, theater, kunst en verdieping. Ook direct dé tip voor een succesvol event in Singer Laren: de combinatiemogelijkheden.

Wat is dé tip voor een succesvol event op Singer Laren?

Kom maar op en we maken er een evenement van waar iedereen het nog lang over heeft!

Ontdek Singer Laren