Let's meet Studio 21

Elke week zetten we een van onze locaties in the spotlight. Dit keer stellen we je voor aan Lisanne Muskiet, accountmanager Sales, bij Studio 21 in Hilversum. Samen met haar team maakt zij van de events bij Studio 21 een unieke ervaring.   

Waarvoor steek jij de handen uit de mouwen bij Studio 21?
Ik zet mij graag breed in voor onze opdrachtgevers, leveranciers, freelancers en eigen collega’s; kortom voor wie niet? Doordat ik jaren geleden op de vloer ben begonnen ken ik de locatie en haar mensen door en door. Op een event dag zelf spring ik zo bij als het moet; het meisje van de vloer haal je er nooit helemaal uit. Echter dat meisje is nu wel een paar jaar verder en ik geniet ervan om nu bezig te zijn met het totaal plaatje van A tot Z als accountmanager. Van creatie tot organisatie. We zijn 1 team bij Studio 21 en doen het écht samen; ik werk heel graag in dit team met al haar expertises.

Vertel, wat is het grote geheim van Studio 21. Wat maakt deze locatie uniek?
Dé plek midden op het Media Park en haar state of the art techniek. De locatie is magisch, groots en impactvol. Als je hier voor het eerst naar binnen wandelt voel je, ook als nuchtere Nederlander, toch de magie van het hele Media Park en word je overdonderd door het grootse en complete aanbod van techniek in de Studio. Je kunt zoveel kanten op!

Wat zijn jullie (verborgen) parels?
Onze parels zijn alle losse LED schermen die samen een waanzinnige 360 graden beleving vormen!

Heb je nog een leuke fun fact over Studio 21?
In onze locatie zijn de carrières gestart van niemand minder dan Jeroen van den Boom en Hans Klok.

Als jij het ultieme event op Studio 21 mag organiseren, hoe ziet dat er dan uit?
Studio 21 is de perfecte locatie als je jouw collega’s wilt imponeren en bedanken. Stel je hun aankomst voor over de rode loper tussen alle grote Tv-Studio’s met fotografen bij de perswand. Voor het welkomstdrankje en hapje stappen ze binnen in de Foyer omgetoverd tot een bruine kroeg waar de sfeer al goed wordt ingezet. De rollen zijn een keer omgedraaid en de directie staat de biertjes te tappen achter de bar voor hun geweldige team. Vervolgens gaan de grote deuren open naar een heus club gevoel in Studio Twenty One waar ze op de schermen hun eigen namen voorbij zien komen. Zij zijn echt de sterren van de avond! Een avond vol entertainment, dansende mensen en gezelligheid. 

Wat is dé tip voor een succesvol event op Studio 21?
Denk groot en laat je niet beperken! We hebben heel veel expertise in huis en geweldige partners waarbij geen idee te gek is. Onze accountmanagers, producers & technici helpen je van begin tot eind om een geweldig event neer te zetten.

Ontdek Studio 21 in Hilversum