Podium de Vorstin

De Vorstin is een locatie met veel mogelijkheden. Er is een ruime licht en geluid set aanwezig van hoge kwaliteit. Onze technici maken (bijna) alle technische wensen voor jou mogelijk. Onze horeca bestaat uit verschillende goed uitgeruste bars in onze zalen. In onze kleine zaal hebben wij een grand café setting met bijpassende bar. In de grote zaal is er een meer industrieel uiterlijk met verschillende barpunten in de zaal voor cocktail- en speciaal bier. Wij serveren vanuit onze eigen keuken fingerfood. Wil je lunch en diner, dan kijken we wat er mogelijk is. Een eigen cateraar meenemen is ook mogelijk. De Vorstin is gelegen op loopafstand van het station en meerdere parkeergarages. De Vorstin verzorgt alles tot in de puntjes met een klein snufje rock ‘n’ roll en een toefje muziek. Hell yeah! 

Boek deze locatie

Muziek

Met de Vorstin kies je voor een swingende locatie vol muziek. Met onze kennis van cultuur, media en sound zet je een kwalitatief sterk evenement neer. We helpen graag om de technische aspecten van jouw event te finetunen. Hiermee zorgen we voor licht- en audiotechniek om niet te vergeten.

 

Lokale samenwerking

De Vorstin is een Hilversums icoon met een breed eigen netwerk. Om aan al jouw wensen voor een geslaagd evenement te voldoen, koppelen we je graag aan verschillende lokale partners met hun eigen expertise. Dit gaat van catering, live registraties tot aanvullend entertainment.

Uniek gebouw

De Vorstin is ontworpen door het bekende Amsterdamse architectenbureau Cie. Dit bureau maakte ook het concept voor AFAS Live. Cie creëerden met dit poppodium niet alleen een unieke locatie qua audio en media maar ook een uniek gebouw in hartje Hilversum. 

  • Welkom!

  • Hoogwaardige lichtshow

  • Technisch vernuft