Singer Laren

Op zoek naar een locatie met een verhaal? Denk dan zeker aan Singer Laren. Organiseer een bruisend congres in de vergaderzaal. Visualiseer jouw product tussen de schilderijen van Singer. Of lunch of diner in stijl tussen de kunst van Villa de Wilde Zwanen. In Singer Laren is er voor grote en kleine groepen alle ruimte voor kennisuitwisselingen en netwerken. We kunnen rondleidingen, een exclusief museumbezoek, brainstorm in de kas of een schilderworkshop organiseren. De catering doen we vanuit eigen keuken, via onze preferred partners of neem zelf je eigen cateraar mee. Dit alles met uitzicht op de prachtige kunst en bloeiende (beelden)tuin. Business as (un)usual

Boek deze locatie

Het verhaal van Singer Laren

Het echtpaar Singer had een gezamenlijke passie voor kunst. Thuis ontvingen zij niet alleen hun creatieve en kunstzinnige vrienden, maar ze verzamelden er ook een indrukwekkende collectie (beeldende) kunst. Na het overlijden van William besloot Anna die collectie met het publiek te delen. Er werd een museum en een theater aan de villa gebouwd. Vanaf 1956 kon iedereen meegenieten van de bijzondere werken. Singer Laren is een museum, theater, beeldentuin en eventlocatie in één.

Mooiste theaterzaal van ’t Gooi

Dankzij een grootscheepse verbouwing heeft Singer Laren sinds 2017 een gloednieuw theater. De intieme zaal biedt plaats aan 400 bezoekers in de zeer comfortabele stoelen met veel beenruimte. Hier zitten je gasten altijd first class. Wanneer je het theater voor je bijeenkomst huurt, dan is dat inclusief alle technische faciliteiten en technische medewerkers.

Bijzonder decor

Een diner tussen de kunstwerken in de gerenoveerde woonkamer van de Singers of een inhoudelijk congres in de theaterzaal? Dit is de perfecte plek. En wat dacht je van een brainstorm of receptie in de kas of een rondje beeldentuin tijdens de lunchbreak van je vergadering? De tuin is ontworpen door de beroemde landschapsarchitect Piet Oudolf en heeft een aantrekkingskracht waar je ‘u’ tegen zegt. Liever een zomerse personeelsbbq in diezelfde tuin? Yes yes, hier kan het.

  • Diner tussen de kunstwerken

  • Villa de Wilde Zwanen