Studio 21

Het team van Studio 21 denkt graag mee hoe het DNA van jouw organisatie verweven kan worden in het event. Wij hebben tientallen brandingsmogelijkheden door de gehele locatie, waarmee we in no time een verpletterende merkbeleving neerzetten. Van een giga LED-scherm bij de entree, banieren in de zalen tot aan een gepersonaliseerde catering. Ieder event is anders, maar het moet altijd perfect zijn! Dat begrijpen wij als full service eventlocatie maar al te goed, daarom organiseren wij al vele jaren niet alleen events op maat maar onvergetelijke belevenissen. Indien gewenst kunnen wij een event van creatie tot organisatie uit handen nemen: één aanspreekpunt voor catering, entertainment en techniek.

Boek deze locatie

De plug & play locatie voor jouw hybride event

In Studio 21 hebben we een corona setting waarbij we ruim 250 gasten live ontvangen op locatie. Aangevuld met de gasten die via online verbindingen plaatsnemen op de virtuele publiekstribunes, zijn dit er rond de 600! En wanneer je dit in verschillende shifts organiseert, bereik je makkelijk hetzelfde aantal gasten als voorheen. 

State of the art techniek

Uniek is het maar liefst 450m² grote LED-scherm rondom in combinatie met geavanceerde geluidsvoorzieningen en innovatief lichtplafond. State-of-the-art techniek waar een gemiddelde tv-productie jaloers op zou zijn. Hoewel het wellicht tegenstrijdig klinkt, creëren we met 450 vierkante meter LED-schermen en de overige techniek in een handomdraai intimiteit en een wij-gevoel. Je kijkt niet simpelweg naar een show of presentatie, maar je zit midden in de beleving. Jij bent onderdeel van de magie!

Unieke arena-setting

Onze studio heeft een unieke arena-setting met maar liefst drie verschillende niveaus. Een diner voor 700 man, een congresopstelling voor 1.250 man of een feest voor 1.600 man, het kan allemaal. De setting kunnen we aanpassen naar jullie wensen en naar het huidige 1,5 meter beleid. Daarnaast hebben we de ruime elegante foyer die grenst aan de studio. Een sfeervolle ruimte met lichtspots, basis geluidsvoorzieningen en vele branding mogelijkheden rondom in de ruimte. De perfecte plek voor jouw ontvangst, break-out en naborrel.

  • Omgeven door beleving

  • Inclusief chique aangrensende foyerruimte

  • Anders, uniek en magisch